Tida flyr og det er ikke lenge til lansering av nettbutikk

For oss er det helt surrealistisk å starte en bedrift, samtidig som vi gleder oss enormt til å tilby dere et utvalg som er etterlengtet her i Norge, nemlig en mest mulig plastfri og miljøvennlig tilværelse :-)

Siden høsten har vi hatt mange planleggingsmøter. Det har hittil vært skikkelig moro, selv om vi også har stanget hodet i veggen et par ganger.

Vi har hatt en pertentlig gjennomgang av hver eneste ukjent ingrediens i de produktene vi har planlagt å ta inn, og sjekket disse ingrediensene opp mot Miljødirektoratets og Mattilsynets lister. Som følge av sileprosessen vår, har vi måttet kutte ut en del produkter. Ja, så strenge har vi vært!

Å ta inn produkter med ingredienser som står på en "verstingstoff"-liste er noe vi absolutt ikke ønsker, ei heller produkter med ingredienser som ikke er anbefalt å ha i kosmetiske produkter. Samtidig vil vi ikke bidra til en unødvendig kjemikaliefrykt... Så vi må jo sette grensen et eller annet sted.

Går gjennom verstingstoffer og andre kjemikalier som ikke er anbefalt å ha i kosmetiske produkter
Går gjennom verstingstoffer og andre kjemikalier som ikke er anbefalt å ha i kosmetiske produkter

Nå jobber vi på spreng med å få plass varesortimentet til BE:ECO, i tillegg til at vi venter på at formelle ting skal falle på plass. Eksakt lanseringsdato kan vi ikke avsløre enda (i tilfelle det er noe som går skeis underveis), men vi har som mål å åpne nettbutikken før påsken :)


Ha en fin dag!


Hilsen
BE:ECO gjengen

Kommentarer